Κυριακάτικος ποδοσφαιρικός μαραθώνιος στον Realfm 97,8

Τα δυο τεράστια ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των play off της Super League θα μεταδώσει σήμερα ο Realfm 97,8 σε μια μαραθώνια ποδοσφαιρική εκπομπή.

Στις 18.00 οι ακροατές του Αληθινού Ραδιοφώνου θα ακούσουν τον αγώνα Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στην περιγραφή θα είναι οι Γιώργος Καστάνης και Νίκος Μπουζέας και στο σχόλιο ο «πρύτανης» της αθλητικής δημοσιογραφίας Αριστείδης Νικολάκης.

Στις 20.30 ο κορυφαίος σπορτκάστερ του ελληνικού ραδιοφώνου Μιλτιάδης Παναγιώτοπουλος θα μεταδώσει από την «Αγια-Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια τη σύγκρουση ΑΕΚ-Ολυμπιακού την οποία θα σχολιάζουν οι Χρήστος Μεγγλίδης και Μιχάλης Φουστέρης.

Οι ακροατές του Realfm 97,8 θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα ποδοσφαιρικά σχόλια του -εκ των κορυφαίων Ελλήνων δημοσιογράφων- Γιώργου Λιάνη ο οποίος έχει διατελέσει δυο φορές Υφυπουργός Αθλητισμού κι έχει φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο ανταποκριτής του σταθμού στην Κωνσταντινούπολη Νίκος Νανούρης θα δίνει συνεχή ενημέρωση για τις Δημοτικές Εκλογές στην Τουρκία.

Στην αρχισυνταξία θα είναι ο Δημήτρης Σταυρακάκης και στον συντονισμό της εκπομπής Real Sports (18.00-21.00) ο Παύλος Παπαδημητρίου. Καλή διασκέδαση σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ