Κυπελλούχος η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 6-4 της Χίου και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο.

Η ομάδα του Λαιμού πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου για 3η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 1999. Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού, που διεξήχθη στο Αργοστόλι, ήταν ο Χρήστος Αφρουδάκης που πέτυχε τρία γκολ, ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο γκολκίπερ του ΝΟΒ, Κώστας Τσαλκάνης.

Πιο δυνατά μπήκε στο ματς ο Ναυτικός Όμιλος Χίου και προηγήθηκε στο πρώτο 8λεπτο με 2-1, με τη Βουλιαγμένη στο διάστημα αυτό να έχει 2 δοκάρια.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Καρούντζος, με τους νησιώτες να μην μπορούν να βρουν λύσεις απέναντι στην πολύ καλή άμυνα της Βουλιαγμένης.

Ο τελικός κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στην τρίτη περίοδο, εκεί όπου η ομάδα του Τεό Λοράντου, χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Τσαλκάνη και τα δύο γκολ του Αφρουδάκη ξέφυγε με 5-3. Το 6-3 στις αρχές του τελευταίου 8λεπτου από το τέρμα του Κουλιεράκη έγειρε οριστικά την πλάστιγγα του τελικού προς τη μεριά του ΝΟΒ. Το μόνο που κατάφερε η Χίος ήταν να μειώσει με τον Θεοδωρόπουλο, τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.                         

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ