Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στην Τούμπα και πλέον, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε μία εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, όπου θα ξεκαθαρίσει ποια θα προκριθεί στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας..

Ο αγώνας διεξήχθη χωρίς φιλάθλους, καθώς ο ΠΑΟΚ επέλεξε να μην κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία (σ.σ. με βάσει των συνθηκών που επικρατούν λόγω του κορονοϊουύ), 1.000 υποστηρικτών του στις κερκίδες.

Ενέργεια, με αμφότερες τις ομάδες να μην κλείνονται στις άμυνες τους, αποτέλεσαν τα χαρακτηριστικά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Μοιρασμένη η κατοχή, αλλά και οι προϋποθέσεις που δημιούργησαν και οι δύο να παραβιάσουν τα αντίπαλα δίχτυα, με την ΑΕΚ, στην κυριότερη από τις ευκαιρίες της, στο 34’, να μην στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς το πλασέ του Γέβτιτς, εξουδετέρωσε ο Πασχαλάκης.

Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ «απάντησε» με σουτ του Αουγκούστο, από το ύψος του πέναλτι, ο Μήτογλου έβαλε, όμως, το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ ήταν αποδοτικότερη από το ξεκίνημα μέχρι τα μισά περίπου του δεύτερου ημιχρόνου, σκόραρε στο 56’ με τον Τσούμπερ, το γκολ, όμως, με τη βοήθεια του VAR, δε μέτρησε, με τον καταλογισμό οφσάιντ. Ο Τσούμπερ, έξι λεπτά αργότερα, βρέθηκε εκ νέου σε θέση βολής, ο Πασχαλάκης- για μια ακόμη φορά- αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

Ο ρυθμός του ματς «χάλασε» στην πορεία, με αρκετά νεύρα να υπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες των ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ έγινε επιθετικότερος με τις αλλαγές που έκανε ο Λουτσέσκου από το 70’ και μετά. Στο 77′ ο Λύρατζης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από σέντρα.  Στο 81’ κεφαλιά από τον νεοεισελθόντα στο παιχνίδι Σφιντέρσκι, κατέληξε άουτ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ