Κριστιάνο Ρονάλντο: Το “ευχαριστώ” από τις αδελφές του για τις συγκινητικές στιγμές στο Άνφιλντ

Οι δύο αδελφές του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια και Έλμα, ευχαρίστησαν τον κόσμο του Άνφιλντ για την συγκινητική αφιέρωση στην οικογένεια του σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος απουσιάζε από τον αγώνα μετά τον απροσδόκητο χαμό του νεογέννητου γιου του με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι περίμενε δίδυμα.

Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων σηκώθηκαν όρθιοι για ένα λεπτό σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα στο έβδομο λεπτό του αγώνα μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχασαν με 4-0 χάρη στα δύο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, ένα του Λουίς Ντίαζ και ένα χτύπημα του Σάντιο Μανέ.

Οπαδοί, συμπαίκτες και πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στον 37χρονο.

Ορισμένοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ κράτησαν επίσης τη φανέλα του Ρονάλντο, ενώ άλλοι φώναζαν «You’ll Never Walk Alone» κατά τη διάρκεια των 60 δευτερολέπτων.

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εθεάθη επίσης να χειροκροτεί, ενώ οι παίκτες και των δύο ομάδων φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη σεβασμού.

Το αφεντικό της Γιουνάιτεντ Ραλφ Ράνγκνικ είπε επίσης στο Sky Sports πριν από τον αγώνα: «Φυσικά αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Είμαι ο ίδιος πατέρας με δύο γιους, επομένως γνωρίζω πλήρως τι σημαίνει αυτό και είμαστε όλοι πίσω του, είμαστε όλοι μαζί του και ευχόμαστε σε αυτόν και την οικογένειά του να είναι δυνατοί μαζί».

Ο σταρ της Γιουνάιτεντ – που δεν εμφανίστηκε στον αγώνα της Τρίτης το βράδυ με την ομάδα του Κλοπ ως αποτέλεσμα της τραγωδίας – ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2021 ότι περίμενε δίδυμα με την 28χρονη σύντροφό του .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ