Κούγιας: Το γήπεδο αυτό είναι η καταστροφή της ομάδας μας

Με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το γήπεδο αυτό είναι η καταστροφή των «βυσσινί».

Αναλυτικά η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ έχει ως εξής: «Εάν γνώριζα ότι μετά από 4 χρόνια θα έχω πληρώσει 2.200.000€ στον Κώστα Πηλαδάκη (το πιο ακριβοπληρωμένο γήπεδο στην Ελλάδα από τότε που έγινε ο πρώτος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας και θα παίζαμε σε αυτό το χωράφι) δηλαδή 25.000€ το παιχνίδι, ενώ οι εισπράξεις δεν ξεπερνούν ποτέ τις 15.000€ και αυτά στα μεγάλα παιχνίδια, δεν θα δεσμευόμουν, όταν αγόραζα τις μετοχές της ΑΕΛ, ότι η ΑΕΛ θα γυρίσει μετά από χρόνια που έπαιζε στο Αλκαζάρ και θα ξαναπαίξει σε αυτό το γήπεδο, αλλά θα ανακατασκεύαζα με αυτά τα χρήματα το Αλκαζάρ και θα το είχα και δικό μου.

Το γήπεδο αυτό είναι η καταστροφή της ομάδος μας και οικονομικά και αγωνιστικά και θα πρέπει ο κ. Αυγενάκης, ο κ. Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης να αποφασίσουν να ανακατασκευάσουν το Αλκαζάρ, γιατί με τα χρήματα που δίνουμε κάθε χρόνο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάθε χρόνο 2 μεγάλες μεταγραφές και το κυριότερο απ’ όλα να παίζουμε σε ένα κανονικό χορτάρι, όπως έχουν όλα τα δημοτικά γήπεδα, αφού συντηρούνται από το κράτος και μπορείς να πάρεις και ΕΣΠΑ ή άλλες χρηματοδοτήσεις.

Με το γήπεδο αυτό καταστρέφουμε το ταλέντο των παικτών μας, δίνουμε το δικαίωμα για φτηνές δικαιολογίες σε προπονητές και ομάδες που δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν και κάνουμε και πλούσιο έναν άνθρωπο, ο οποίος αν αγαπούσε την ΑΕΛ και είχε την ελάχιστη ευγνωμοσύνη σε αυτούς που του χάρισαν αυτό το γήπεδο (δωρεάν γη, δάνειο που πληρώνει ο ελληνικός λαός από το κανόνι της Marfin), από ντροπή και μόνο θα είχε δαπανήσει 200.000€ από τα 2.200.000€ που εισέπραξε για να φτιάξει το χορτάρι.

Εγώ θα προσπαθήσω, αυτές τις 20 ημέρες που έρχονται και δεν παίζουμε εντός, να κάνω μια προσπάθεια να βελτιώσω τον χλοοτάπητα, αλλά σκέφτομαι τη στιγμή που θα μας πουν ότι το γήπεδο αυτό είναι ακατάλληλο και θα ξεσπιτωθούμε, πως θα αντιμετωπίσουν οι κ.κ. Αυγενάκης, Αγοραστός και Καλογιάννης τις χιλιάδες οικογένειες των οπαδών μας, που τους έχουν αφήσει να μην έχουν ένα γήπεδο για να απολαύσουν την ΑΕΛ μας στη Λάρισα».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ