Ο Κώστας Σλούκας και οι μεγάλες του αγάπες

Μπορεί στα παρκέ να είναι αήττητος, όμως εκτός γηπέδων ο μπασκετμπολίστας Κώστας Σλούκας έχει δύο μεγάλες αδυναμίες.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Τη σύντροφό του Μαρία Δαρσινού και τη μικρή κόρη τους. Ο «Σλούκι Λουκ», όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, είναι ένας ξετρελαμένος μπαμπάς, που δεν έχει μάτια παρά μόνο για τη μόλις έξι μηνών κόρη του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του δέκατου τίτλου της ιστορίας του Ολυμπιακού, όταν ο Κώστας Σλούκας και οι συμπαίκτες του στέφθηκαν κυπελλούχοι Ελλάδας έπειτα από 11 χρόνια, ο διεθνής μπασκετμπολίστας και η σύζυγός του ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης τους. Επικρατέστερος μήνας για την τέλεση του μυστηρίου είναι ο Ιούλιος, ώστε ο Κώστας να έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ενώ το όνομα που έχουν επιλέξει για τη μικρή τους πριγκίπισσα είναι Βαλέρια.

Οι δυο τους δεν αποκλείουν, μάλιστα, την πιθανότητα να κάνουν διπλό μυστήριο και μαζί με τη βάφτιση να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιούνιο ο Κώστας Σλούκας παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη Μαρία Δαρσινού στο δημαρχείο της Γλυφάδας, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν τον καρπό της αγάπης τους. Αμέσως μετά τον πολιτικό γάμο ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στα νότια προάστια, με καλεσμένους μόλις λίγους συμπαίκτες του μπασκετμπολίστα, αφού ήταν σε ισχύ οι περιορισμοί λόγω των μέτρων κατά της COVID-19.

Στο γαμήλιο πάρτι ο 31χρονος άσος άφησε εποχή, αφού ξεφάντωσε τραγουδώντας το σουξέ του Τριαντάφυλλου «Σπάω τα ρολόγια», με τους παρευρισκόμενους να τον χειροκροτούν και να τραγουδούν μαζί του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ