Κώστας Φορτούνης: Η σύντροφός του είναι ο φύλακας άγγελός του

Της Κορύνας Μανταγάρη

Είναι ένας από τους πιο δηµοφιλείς ποδοσφαιριστές του Ολυµπιακού. Ο Κώστας Φορτούνης, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη όχι µόνο των ανδρών φιλάθλων της οµάδας του Πειραιά, αλλά και των γυναικών, που παρακολουθούν µε αµείωτο ενδιαφέρον κάθε κίνησή του εντός και εκτός γηπέδων. ∆εν είναι τυχαίο ότι στους λογαριασµούς του στα social media συγκεντρώνει πλήθος θαυµαστριών, που ίσως εξαιτίας του παρακολουθούν ποδόσφαιρο.

Ο σούπερ σταρ του Ολυµπιακού, όµως, δεν έχει µάτια παρά µόνο για την Ιωάννα. Η καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά βρίσκεται στο πλευρό του εδώ και δύο χρόνια. Μένουν µαζί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στα νότια προάστια και όσοι τους γνωρίζουν µιλούν για ένα µεγάλο έρωτα, που δεν θα είναι έκπληξη αν καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. «Είµαι της οικογένειας. Πάνω απ’ όλα η οικογένεια, µε παιδιά», έχει δηλώσει ο Κ. Φορτούνης, ενώ οι δικοί του άνθρωποι είναι σίγουροι ότι η επιθυµία του δεν θα αργήσει να πραγµατοποιηθεί. Η Ιωάννα είναι πανταχού παρούσα, αλλά πάντα διακριτική. Στηρίζει τον αγαπηµένο της σε κάθε του βήµα, παραµένοντας στο παρασκήνιο. Ακόµη και σε τραυµατισµούς του συντρόφου της, η Ιωάννα φροντίζει να του συµπαραστέκεται και να του προσφέρει συναισθηµατική ασφάλεια. «Η Ιωάννα, εκτός απ’ όλα τα άλλα, είναι και η σύµβουλός µου. Την ακούω για όλα. Ακόµα και για τα ποδοσφαιρικά θέµατα», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Γενικά, ωστόσο, αποφεύγει να µιλά δηµόσια για εκείνη, γιατί στο παρελθόν έχει δει την προσωπική του ζωή να έρχεται στο επίκεντρο της δηµοσιότητας, µε τις όποιες συνέπειες. Έχει επιλέξει να κρατήσει αυτή τη σχέση µακριά από τους προβολείς, µε µοναδική ίσως εξαίρεση ένα ενσταντανέ από τις διακοπές µε τη σύντροφό του πέρυσι στη Νάξο.

Η Ιωάννα είναι ο φύλακας άγγελός του. Μακριά από τις κάµερες και τα φωτογραφικά φλας, το ζευγάρι απολαµβάνει µια υπέροχη καθηµερινότητα. Είναι γνωστό πως ο Κ. Φορτούνης συνδέεται µε πολύχρονη φιλία µε τον Βασίλη Σπανούλη. Οι δύο αθλητές κάνουν παρέα µαζί µε τις συντρόφους τους, µε τον Φορτούνη να έχει ως παράδειγµα ζωής και πρότυπο οικογενειάρχη τον µπασκετµπολίστα του Ολυµπιακού, ο οποίος βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της Ολυµπίας Χοψονίδου και των παιδιών τους.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ