Κορονοϊός: Το ξέσπασμα του Ντάνι Ρόουζ για την απόφαση επανέναρξης της Premier League

Μπορεί η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας να έδωσε το πράσινο φως στην Premier League για επανέναρξη από την 1η Ιουνίου εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού, αλλά το ενδεχόμενο δεν αντιμετωπίζεται θετικά από την πλευρά των παικτών. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην περίπτωση του Ντάνι Ρόουζ, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του πως δεν θα έπρεπε να γίνεται ούτε λόγος για επιστροφή στη δράση, την ώρα που εξακολουθούν να σημειώνονται κρούσματα και θύματα.

Κατά τη διάρκεια live session στο Instagram, ο δανεικός στη Νιουκάστλ από την Τότεναμ διεθνής μπακ κατέκρινε σε αιχμηρό τόνο τα όσα λένε οι πολιτικοί για την επανέναρξη, περί ηθικής τόνωσης του λαού, λέγοντας:

«Η κυβέρνηση λέει ότι το ποδόσφαιρο θα επανέλθει επειδή θα ανεβάσει το ηθικό. Δεν δίνω δεκάρα για το ηθικό των πολιτών. Οι ανθρώπινες ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο. Δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε για επιστροφή του ποδοσφαίρου μέχρι οι αριθμοί να έχουν μειωθεί αισθητά», δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει: “Το πλάνο της Premier League είναι ένα γαμ….ο αστείο».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ