Κορονοϊός: Η Νάπολι ανέβαλε την επιστροφή στις προπονήσεις

Η Νάπολι ανακοίνωσε την αναβολή της επιστροφής στις ομαδικές προπονήσεις, που είχε προγραμματιστεί σήμερα Τετάρτη, ενώ η Ιταλία πλήττεται σκληρά από την πανδημία του κορονοϊού. «Η Νάπολι ανακοινώνει ότι οι αθλητικές δραστηριότητες αναστέλλονται έως ότου οριστεί μια ημερομηνία. Η επανέναρξη των προπονήσεων θα καθοριστεί σύμφωνα με την εξέλιξη της έκτακτης ανάγκης για την υγεία, που συνδέεται με το Covid-19», ανέφερε η ανακοίνωση των «παρτενοπέι».

Η Νάπολι, η οποία κατέχει την έκτη θέση στη Serie A, είχε αρχικά προγραμματίσει να επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη 25 Μαρτίου. Η Λάτσιο, που είναι σήμερα δεύτερη στο πρωτάθλημα, είχε επίσης σχεδιάσει να το κάνει από σήμερα, όμως η ομάδα της πρωτεύουσας ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η επιστροφή στις προπονήσεις τελικά «αναβλήθηκε σε ημερομηνία που δεν έχει καθοριστεί».

Ομοίως η Κάλιαρι, που επρόκειτο να επαναρχίσει σήμερα, ανέβαλε επίσης την επιστροφή στη συλλογική εργασία. Στην Ιταλία, όπου περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έως τώρα από τον Covid-19, το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει από τις 9 Μαρτίου, με αναστολή όλων των αγώνων τουλάχιστον ως τις 3 Απριλίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ