Κορονοϊός: Η Γουλβς ζητεί την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία, η Γουλβς συζητά με την UEFA το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό (12/3, 22:00), εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαγνώσθηκε με κορονοϊό! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph», οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι, αλλά και ιδιαιτέρως ανήσυχοι και θεωρούν ότι ενδεχόμενη διεξαγωγή της πρώτης αναμέτρησης της φάσης των «16» του Europa League βάζει σε ρίσκο την υγεία των ανθρώπων της.

Σημειώνεται, δε, στο ρεπορτάζ ότι οι «λύκοι» επικοινώνησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να ζητήσει την αναβολή του αγώνα. Η απόφαση της UEFA αναμένεται εντός των επόμενων 24 ωρών, με δεδομένο ότι η αποστολή της Γουλβς είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης.

Από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση ούτε από την UEFA ούτε από τον αγγλικό σύλλογο για ενδεχόμενο αναβολής του παιχνιδιού και περιμένουν να διεξαχθεί κανονικά (κεκλεισμένων των θυρών) την Πέμπτη.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ