Κορονοϊός: Δωρεά 50.000 ευρώ του ζεύγους Λιβάγια σε νοσοκομείο του Σπλιτ

Δωρεά ύψους 50.000 ευρώ έκαναν ο Μάρκο και η Ίρις Λιβάγια σε νοσοκομείο του Σπλιτ.

Σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα, με τα χρήματα που έδωσε ο επιθετικός της ΑΕΚ και η σύζυγός του θα αγοραστούν δύο αναπνευστήρες για το νοσοκομείο KBC (Klinički bolnički centar), στη γενέτειρα του 27χρονου Λιβάγια.

Σχολιάζοντας την σπουδαία αυτή κίνηση, ο Κροάτης είπε: «Παρακολουθούμε συνεχώς τηλεόραση και βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, όπως και στη Κροατία. Έτσι αποφάσισα να βοηθήσω και να δώσω κάποια χρήματα σε ό,τι χρειάζονται περισσότερο τα νοσοκομεία.

Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν πόρους, οπότε είναι φυσιολογικό για εμάς που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είναι δύσκολες οι στιγμές και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε».

Επίσης, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και την ζωή την περίοδο της καραντίνας, τόνισε: «Όπως και στην Κροατία, υπάρχουν περιορισμοί σε κάθε βήμα. Κάποιος μπορεί μόνο να πάει στο κατάστημα, να δει έναν γιατρό, να βοηθήσει τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς, να περπατήσει με το σκύλο.

Όλα τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία είναι κλειστά. Και κάθε φορά που κάποιος βγαίνει έξω, πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό, που πηγαίνουν και πρέπει να αφήσουν τη διεύθυνση, το όνομα και το επώνυμό τους.

Και έτσι ελέγχουν την κίνηση των ανθρώπων. Επιπλέον, η αστυνομία συνεχώς περιπολεί και δεν υπάρχουν συγκεντρώσεις. Αν κάποιος κυκλοφορήσει παράνομα επιβάλλεται πρόστιμο. Εμείς προπονούμαστε καθημερινά.

Ο προπονητής μας παρακολουθεί όλους μέσω μιας εφαρμογής. Κάθε δύο μέρες βγαίνω και τρέχω και κάνω κάποια προπόνηση. Πρέπει να είμαι έτοιμος όταν συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από ομάδες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όμως προτιμά την Ένωση: «Έχω προτάσεις από ομάδες των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων.

Είμαι όμως ικανοποιημένος και ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα. Στα κλαμπ που μου έχουν καταθέσει προτάσεις θα παλεύω στη μέση της βαθμολογίας. Εδώ κάθε χρόνο παλεύω για την έξοδο στην Ευρώπη».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.