Κόντρα και στις απουσίες τους Γιούβε και Αταλάντα

Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή της Γιουβέντους αφενός λόγω των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αφετέρου λόγω της βαριάς ήττας με 3-1 από τη Τζένοα. Απέναντί της απόψε (21:45) θα βρει την εξαιρετική φέτος Αταλάντα, η οποία μετρά οκτώ νίκες και μια ισοπαλία στους τελευταίους εννέα αγώνες της και είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Όσον αφορά στα προβλήματα, για τη Γιουβέντους παραμένουν τραυματίες ο αμυντικός μέσος Μαντράγκορα και ο πλάγιος επιθετικός Πιάτσα. Φυσικά θα απουσιάσει και πάλι ο Μπαρτσάλι, ο οποίος θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους τον Ιανουάριο, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά τόσο ο βασικός μπακ Ντάνι Άλβες, όσο και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Μπονούτσι. Με άλλα λόγια, η άμυνα που αποτελεί και το βασικό της όπλο… απουσιάζει. 

Για την Αταλάντα θα απουσιάσει ο βασικός κεντρικός μέσος Γκαλιαρντίνι, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ευτυχώς για τους φιλοξενούμενους επιστρέφει ο -επίσης κεντρικός αμυντικός- Τολόι. Τραυματίας παραμένει ένας ακόμα αμυντικός, ο Σουάγκερ, ο οποίος όμως δεν έχει παίξει φέτος ενώ θα απουσιάσει και ο βασικός τερματοφύλακας Μπερίσα.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Γιουβέντους – Ατλάντα εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ