Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από το ελικόπτερο – Ξεκίνησε διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων

Η Αστυνομία του Λος Άντζελες έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι ανασύρθηκαν τρεις σοροί από τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου, κατά την πτώση του οποίου έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο “θρυλικός” ΝΒΑερ Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα.

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίστηκε αν κάποια από τις σορούς είναι αυτή του Κόμπι Μπράιαντ ή της κόρης του. Πυροσβεστική και Αστυνομία συνεχίζουν αδιάκοπα τις έρευνες, στο σημείο της συντριβής, για τον εντοπισμό των υπόλοιπων θυμάτων, ενώ οι τρεις σοροί που ανασύρθηκαν μεταφέρθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε επιστημονικό κέντρο για να ξεκινήσει η διαδικασία αναγνώρισή τους.

Στο μοιραίο ελικόπτερο είχαν επιβιβαστεί οι Κόμπι Μπράιαντ (41χρ.), Τζιάνα Μπράιαντ (13χρ.), Τζον Αλτομπέλι (56χρ.), Αλίσα Αλτομπέλι, Σάρα Τσέστερ, Πέιτον Τσέστερ (13χρ.), Κριστίνα Μάουσερ και ο πιλότος Άρα Ζομπαγιάν.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνετρίβη το ελικόπτερο καθώς πολλά είναι τα νέα στοιχεία και τα αναπάντητα ερωτήματα για το τι οδήγησε στο τραγικό ατύχημα.Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ