«Κοιτάζει» και Λουγκάνο

«Κοιτάζει» και Λουγκάνο

 

Ο Μίτσελ επιστρέφει από την Ισπανία όπου βρέθηκε το τελευταίο τριήμερο για να βρεθεί μαζί με την οικογένειά του στην ευτυχισμένη στιγμή της γέννησης του εγγονού του και θα συζητήσει με τους υπεύθυνους μεταγραφών του Ολυμπιακού το θέμα του σέντερ μπακ. Αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει σε μεταγραφή ξένου στόπερ για το κενό του Σιόβα ή αν θα περιμένει πιο σίγουρες εκτιμήσεις για το χρόνο επιστροφής του διεθνούς μπακ ο οποίος πιστεύει ότι σε 1,5-2 μήνες θα είναι έτοιμος.

Ο Μίτσελ λέγεται ότι θα έχει κάποιες εισηγήσεις για παίκτες από την Ισπανία, την ώρα που οι προτάσεις είναι πολλές προς τον Ολυμπιακού για σέντερ μπακ από το εξωτερικό, με τους ερυθρόλευκους να κοιτάζουν πρώτα τις λύσεις των κοινοτικών, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ελεύθερη θέση ξένου στο ρόστερ.

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση έχει να κάνει με τον έμπειρο διεθνή Ουρουγουανό Ντιέγκο Λουγκάνο, ο οποίος ανήκει στην Γουέστ Μπρομ αλλά δεν παίζει βασικός στη φετινή σεζόν και φέρεται να ψάχνει ομάδα για να έχει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει του Μουντιάλ. Ο 33χρονος άσος που παίζει χρόνια στην Ευρώπη, διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο…

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ