«Κοιτάει» κι άλλον στόπερ του Ολυμπιακού ο Πανιώνιος – Προς δανεισμό Έλληνας χαφ

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία είναι πιθανό 20χρονος στόπερ του Ολυμπιακού να αποκτηθεί από τον Πανιώνιο. Ο λόγος για τον Στέφανο Ευαγγέλου, οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον έχει ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Ο νεαρός αμυντικός είναι έκτος στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών του Ολυμπιακού και πολύ δύσκολα θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής αν συνεχίσει στο λιμάνι. Έτσι, το σενάριο να παραχωρηθεί δανεικός είναι αρκετά πιθανό και μια ομάδα που φέρεται να τον διεκδικεί, είναι αυτή της Νέας Σμύρνης, η οποία, πάντως, πρόσφατα απέκτησε τον Γιάγια Μπανανά.

Μένει, λοιπόν, να φανεί αν πράγματι θα κινηθούν και για άλλον στόπερ οι κυανέρυθροι και αν σε αυτήν την περίπτωση, καταλήξουν στον Ευαγγέλου ή τον Νικολάου που επίσης ανήκει στους ερυθρόλευκους και έχει ακουστεί για τον Πανιώνιο.

Εκτός του ρόστερ του Ολυμπιακού θα βρεθεί ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος κεντρικός μέσος δεν βρήκε στην ομάδα του Πειραιά τις ευκαιρίες που ήθελε στη θέση που αγωνίζεται, καθώς χρησιμοποιήθηκε αρκετά στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ