Κλήρωση Champions League: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό

Η Μούρα από τη Σλοβενία ή η Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεπεράσουν πρώτα το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού στον Β΄ προκριματικό. Σε αυτήν την περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι, στις 3 ή 4 Αυγούστου, και φιλοξενούμενοι στην ρεβάνς της 10ης Αυγούστου.

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League όπου θα φέρει στο δρόμο του τη νικήτρια του ζευγαριού Μούρα (Σλοβενία) ή Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) σε περίπτωση που αποκλείσει την Νέφτσι στον 2ο προκριματικό, ο Ολυμπιακός συμμετείχε και στην κλήρωση του Europa League.

Για την ακρίβεια μπήκε στην κληρωτίδα το ζευγάρι Ολυμπιακός – Νέφτσι, με τους ερυθρόλευκους να γνωρίζουν πλέον ότι αν αποκλειστούν από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και σταματήσει η πορεία τους στο δρόμο προς τους ομίλους του Champions League, τότε θα αντιμετωπίσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League την χαμένη του ζευγαριού Μάλμε- Ελσίνκι που αναμετρώνται στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ