Κλειστά χαρτιά του Μίτσελ για 11αδα

Κλειστά χαρτιά του Μίτσελ για 11αδα 

Διάφορες δοκιμές έκανε ο Μίτσελ στο βραδινό δίτερμα στις Βρυξέλλες, ενώ γρίφος παραμένει η ενδεκάδα εναντίον της Άντερλεχτ.

Δεν αποκλείεται να έχει εκπλήξεις αύριο το βράδυ στο Κονστάντ Βαντεν Στοκ η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να δηλώνει ότι έχει αποφασίσει για το πως θα παίξει η ομάδα του απέναντι στην Άντερλεχτ, αλλά να μην ανοίγει τα χαρτιά του στη διάρκεια της προπόνησης.

Κάποιες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ενδεκάδα Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Σιόβα, Μανωλά, Σάμαρη, Μανιάτη, Φουστέρ, Βάις, Ολαϊτάν ή Ντομίνγκεζ, Σαβιόλα, αλλά στη βραδινή προπόνηση ο Μίτσελ δοκίμασε διάφορα.

Είναι παρακινδυνευμένο να γίνουν προβλέψεις, καθώς είναι προφανές ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από τον τρόπο παιχνιδιού της Άντερλεχτ.

Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει συμμετοχή των Χολέβα, Μεντζανί ή Μανιάτη στην άμυνα, του Εντινγκά στη μεσαία γραμμή ή του Μήτρογλου στην επίθεση.

Όλα είναι ανοιχτά και έτσι θα παραμείνουν μέχρι να ανακοινώσει αύριο το βράδυ στους παίκτες τις επιλογές του ο Μίτσελ, όταν θα φτάσουν στο γήπεδο.

Στην προπόνηση δεν υπήρξε κάτι απρόοπτο, οι Φουστέρ και Μπονγκ έκαναν πολύ δυνατά, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Γιαταμπαρέ, αλλά δύσκολα θα είναι στη 18αδα.

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στους Βέλγους με την μπλε εμφάνιση.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ