«Κλειδί η συγκέντρωση»

«Κλειδί η συγκέντρωση»

Η συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποτέλεσε το κλειδί για τη νίκη επί του Εργοτέλη (1-0) στη ρεβάνς του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου.

«Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Κάναμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος, αλλά τα παιδιά έδειξαν τρομερή αυτοσυγκέντρωση. Συνολικά είχαμε καλύτερη εικόνα και στα δύο παιχνίδια και αξίζαμε την πρόκριση. Γνωρίζαμε πως παίζαμε με μια καλή ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη. Τα νέα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν έδειξαν ότι μπορούμε να στηριχθούμε πάνω τους. Ο δρόμος είναι μακρύς και θα τους χρειαστούμε όλους», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε λέγοντας:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τον Εργοτέλη να πατάει καλύτερα. Στην επανάληψη ξέραμε πως όσο δεν μπαίνει γκολ ο Εργοτέλης θα άφηνε χώρους. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και στην πρώτη μας φάση ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Στη συνέχεια, διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με το Μπεργκ και θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει νωρίτερα. Κρατήσαμε την συγκέντρωση μας μέχρι το τελευταίο λεπτό και τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια».

Ο Αναστασίου ρωτήθηκε και για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν πολύ λακωνικός στην απάντησή του.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Έχουμε κάποια πλάνα. Να επιστρέψουμε με το καλό στην Αθήνα και θα δούμε και το ματς του Σαββάτου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ