Κίνητρα για Μίτσελ και Ολυμπιακό στην Τρίπολη

Κίνητρα για Μίτσελ και Ολυμπιακό στην Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός σφραγίζει απόψε (20.00, OTE Sport 4, live pamesports.gr) την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, καθώς η νίκη του στον πρώτο αγώνα επί του Αστέρα με 4-0 έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Το παιχνίδι, πάντως, δεν αντιμετωπίζεται καθόλου αδιάφορα από τον Μίτσελ και τους παίκτες που έχουν ταξιδέψει από χτες στην αρκαδική πόλη.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει και προσωπικό λόγο, καθώς από τη στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό πριν από ένα χρόνο, δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής διοργάνωσης. Με 34 νίκες και 4 ισοπαλίες, ο Ισπανός έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό ρεκόρ, το οποίο επιδιώκει να συνεχίσει μέχρι…όσο πάει.

Στο σημερινό παιχνίδι υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες με ενδιαφέρον, όπως η εμφάνιση του Μήτρογλου που ψάχνει το ρυθμό του, ο χρόνος συμμετοχής που θα πάρει ο Πελέ, η επανεμφάνσιη του Ιμπαγάσα, αλλά και η ευκαιρία για την ομάδα να κάνει ένα καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα.

Έμειναν στην Αθήνα αρκετά βασικά στελέχη (Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Μανωλάς, Κάμπελ, Μανιάτης, Σάμαρης, Ολαϊτάν), αλλά ο Μίτσελ θα παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα για να γίνει η πρόκριση με στιλ και δεύτερη νίκη.

Η 18αδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Κάρολ, Σαλίνο, Παπάζογλου, Χολέβας, Μπόνγκ, Παπαδόπουλος, Πελέ, Εντινγκά, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Βάις, Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος.

Στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός έχει παίξει 5 φορές με τον Αστέρα, με 4 νίκες και μία ισοπαλία (2-2, το 2009). Έχει βάλει 12 γκολ και έχει δεχτεί 4.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ