Κίνδυνος αποκλεισμού για τις ομάδες μας

Κίνδυνος αποκλεισμού για τις ομάδες μας

 

Αύριο λαμβάνει χώρα η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά τις ΕΠΟ που κατέθεσαν τόσο η ΕΠΣ Κιλκίς, όσο και η ΕΠΣ Ηρακλείου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Οι δύο Ενώσεις έχουν ζητήσει να κηρυχθεί έκπτωτη -για μία σειρά παραβάσεων, όπως υποστηρίζουν- η νυν διοίκηση της ΕΠΟ και να διοριστεί νέα προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει την Ομοσπονδία σε εκλογές.

Ο Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ τα μέλη για όσα του μεταφέρθηκαν από την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ομοσπονδία. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε πως σε περίπτωση που η απόφαση είναι καταδικαστική και κατ’ επέκταση διοριστεί προσωρινή διοίκηση από δικαστήριο- τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποβολής των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Κάτι που σημαίνει πως η Εθνική ομάδα θα αποκλειστεί από τα προκριματικά του Παγκoσμίου Κυπέλλου, ενώ το ίδιο θα συμβεί και για τις ελληνικές ομάδες από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο κ.Σαρρής ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. πως τα καταστατικά της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ απαγορεύουν ρητά την ύπαρξη προσωρινών διοικήσεων μετά από διορισμό δικαστηρίου. Ως εκ τούτου η απόφαση της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, που θα λάβει χώρα την Τρίτη αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ