Κελεσίδης – Ορφανός στον Realfm 97,8: Η πρόκριση του Ολυμπιακού και ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Conference League, τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, την συνέχεια των πλει οφ της Σούπερ Λιγκ, αλλά και για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού να περάσουν στον τελικό του ΟΥΕΦΑ Youth League, μίλησαν στον Realfm 97,8 οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κελεσίδης και Κώστας Ορφανός.

«Είδα στο πρόσωπο του να βγάζει μια ψυχραιμία. Πρώτη φορά το βλέπω σε τερματοφύλακα. Έχει μεγάλη πειθώ στον εαυτό του» σχολίασε ο Παναγιώτης Κελεσίδης για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και τις τρεις αποκρούσεις που έκανε στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε που έδωσαν την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους» στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο άλλοτε κορυφαίος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, μιλώντας στην εκπομπή Real sports και στους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη, τόνισε για τον Χανιώτη 21χρονο πορτιέρο: «Περίμενα ότι θα τα καταφέρει, με δεδομένο τα καλά ματς που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό. Ήμουνα βέβαιος ότι θα δικαιωθεί». Σχολίασε και την πρόκριση των Νέων του Ολυμπιακού στον τελικό του ΟΥΕΦΑ Youth League: «Χαίρομαι που βλέπω μια ομάδα που είναι οικογένεια. Εδώ που έφτασαν νομίζω ότι μπορούν να το πάρουν!».

Ο Κώστας Ορφανός που έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και σε Ολυμπιακό, επεσήμανε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Κόνφερενς Λιγκ: «Σε δυο παιχνίδια, σαφέστατα η Μπριζ ήταν καλύτερη», ενώ για την πρόκριση του Ολυμπιακού τόνισε: «τους τελευταίους δυο μήνες με την αλλαγή του προπονητή, έχει ανέβει πολύ, έχοντας και καλή ψυχολογία. Εδώ που έφτασε μπορεί σε δυο ματς με την Άστον Βίλα να τα καταφέρει. Δεν υπάρχουν ούτε όχι, ούτε ναι. Όλα μπορούν να συμβούν».

Για την εξέλιξη των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, τόνισε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. «Είναι πολύ θετικό αυτό για το ελληνικό πρωτάθλημα, ότι όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ