Κατσουράνης: Θα πάμε να τα δώσουμε όλα

Κατσουράνης: Θα πάμε να τα δώσουμε όλα

 

Οι Έλληνες διεθνείς σχολίασαν την κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο πλαίσιο εκδήλωσης της Vodafone στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Κατσουράνης: «Οι κληρώσεις πάντα είναι περίεργες γιατί δεν ξέρεις τι θα βγει μετά από 6 μήνες. Δεν ήταν μια κλήρωση εύκολη. Δεν περίμενα σ ένα παγκόσμιο κύπελλο εύκολη κλήρωση. Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα όπως κάνουμε πάντα. Δεν ήθελα συγκεκριμένο αντίπαλο. Να πάμε εκεί ήθελα».

Τζιόλης: «Στόχος είναι να περάσουμε τον όμιλο. Είναι δυνατός όμιλος με ομάδες διαφορετικές και με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού η κάθε μία. Είναι θέμα σε τι κατάσταση θα είμαστε εκείνο τον καιρό. Είναι δυνατές ομάδες. Είναι οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ευελπιστώ να πάμε καλά.»

Σαλπιγγίδης: «Η σκέψη περνάει πολλές φορές και σήμερα. Θεωρώ ότι είναι μια αρκετά δύσκολη κλήρωση. Δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας. Έχουμε πολύ χρόνο μέχρι τότε. Θα πάμε εκεί για να το διασκεδάσουμε. Δεν έχω παρακολουθήσει τις ομάδες και σε έξι μήνες μπορεί όλα να είναι διαφορετικά. Είναι παραδοσιακές δυνάμεις, θα είναι δύσκολα , αλλά κι εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Το Μουντιάλ κάποιοι το ζήσανε πριν 4 χρόνια, έχουμε μια πρώτη εικόνα, μια εμπειρία. Νομίζω ότι δεν πάμε εκεί με αυτοσκοπό να περάσουμε. Πάμε να απολαύσουμε αυτό το τουρνουά, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να κάνουμε τρία καλά παιχνίδια κι αν συνοδευτεί με πρόκριση θα ‘ναι μια μεγάλη επιτυχία. Δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τον εαυτό μας, να δημιουργούμε προσδοκίες. Όλοι οι Έλληνες θέλουν να δουν την εθνική να προχωράει. Κι εμείς το θέλουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι κι ακατόρθωτο. Θα πάμε να το απολαύσουμε κι αν συνοδευτεί κι από πρόκριση θα είναι ιδανικό.»

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ