Κατρακυλάει ο Rafael Nadal

Κατρακυλάει ο Rafael Nadal

 

Η πολύμηνη αγωνιστική απραξία του Rafael Nadal, έχει σαν αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Το γεγονός αυτό, πάντως, δεν δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τον Ισπανό τενίστα, ο οποίος δηλώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μπορεί να παίζει για πολλά χρόνια ακόμα.

 

Τρεις μήνες μετά την τελευταία του παρουσία στα court, στο τουρνουά του Wimbledon, ο Rafa ξεκαθαρίζει πως καταφέρνει να είναι χαρούμενος ακόμα και μακριά από το αγαπημένο του άθλημα: «Ζω μια κανονική ζωή. Δεν είμαι άρρωστος, ούτε περνάω μια άσχημη περίοδο. Απλά έχω την ατυχία να μην μπορώ να κάνω αυτό που θα μου άρεσε. Όμως εξακολουθώ να είμαι ευτυχισμένος». 

Όσο για την αδυναμία του να διεκδικήσει την παραμονή του στις υψηλότερες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκαθάρισε πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον: «Πρώτα από όλα θέλω να έχω μια μεγάλη σε διάρκεια καριέρα και να είμαι ανταγωνιστικός στα τουρνουά που με ενδιαφέρουν. Αν αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσω να ανέβω και πάλι στα rankings, αυτό θα ήταν ευχάριστο», κατέληξε ο Νadal.

 

 

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ