Κάθε τέλος, μία νέα αρχή: Στην Μπαρτσελόνα “ξηλώνουν” τις αφίσες του Μέσι – Στο Παρίσι για να κλείσει το deal o “Λίο”

Κάθε τέλος, μία νέα αρχή… Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε έπειτα από 21χρόνια από την Μπαρτσελόνα και πλέον στο “Καμπ Νου” ξεκίνησαν οι εργασίες της “επόμενης μέρας”. Άλλωστε, όλες οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να κοιτούν μπροστά. Έτσι και η Μπαρτσελόνα, η οποία ξεκίνησε τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να “διώξει” την εικόνα του Αργεντινού σούπερ σταρ από την ομάδα.

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, οι Καταλανοί ξήλωσαν τις γιγαντοαφίσες που υπήρχαν στο “Καμπ Νου” και είχαν την εικόνα του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος, ταυτόχρονα, ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο Παρίσι, όπου θα φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 34χρονος σούπερ σταρ συμφώνησε για 2+1 χρόνια με τους Παριζιάνους με απολαβές 35 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο μαζί με τα μπόνους.

Με απλά λόγια, ο Αργεντινός άσος θα λαμβάνει περίπου 729.000 ευρώ, την ημέρα 104.000 ευρώ, την ώρα 8.680 ευρώ, το λεπτό 114,68 ευρώ και 2,41 ευρώ το δευτερόλεπτο.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία ηχηρή μεταγραφή για την οποία η Παρί, δεν χρειάστηκε να βγάλει ούτε ευρώ από τα ταμεία της, ώστε να εντάξει στο δυναμικό της, τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή που έχει υπάρξει ποτέ.

Το ποστάρισμα της Αντονέλα

Καθ’ οδόν για το Παρίσι βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, με τη σύζυγό του, Αντονέλα, να ποστάρει μία φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο.

Η σύντροφος του Αργεντινού επιθετικού έγραψε ότι «όλοι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή τη νέα περιπέτεια. Μαζί και οι 5 (σ.σ. αναφερόμενη στην οικογένειά της)».

Δείτε το ποστάρισμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ