«Καθάρισε» την Ξάνθη ο Πλατανιάς

«Καθάρισε» την Ξάνθη ο Πλατανιάς

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Πλατανιάς πέτυχε σημαντική νίκη στην έδρα του επί της Ξάνθης με 3-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η κρητική ομάδα μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και έφθασε στην κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών με τα γκολ των Γουνδουλάκη (47′ πεν.), Τετέ (65′) και Τόρες (71′).

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μπέλιτς ο οποίος κέρδισε το πέναλτι και ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών πρωτοβουλιών του Πλατανιά, βοηθώντας έτσι ουσιαστικά να φτάσει η ομάδα του στη νίκη. Η ομάδα των Χανίων έφτασε με αυτό τον τρόπο στους 15 βαθμούς, έχοντας πλέον σημαντική απόσταση από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις: Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντεζ (84’ Δημήτρης), Ιντζίδης, Αγκίλερα, Τετέ, Μπέλιτς, Τόρες (79’ Μπεριάν), Γουνδουλάκης (52’ Σιώπης), Κατάι

Ξάνθη (Μάουερ): Τσέμα, Γούτας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (50’ Τριάδης), Φλίσκας (69’ Ράνος), Μάνταλος, Σολάρι, Σολτάνι (82’ Νάκας)

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ