Καρνέζης φεύγει, Χιώτης έρχεται

Καρνέζης φεύγει, Χιώτης έρχεται

Τον Διονύση Χιώτη προορίζει ο Παναθηναϊκός για αντικαταστάτη του Ορέστη Καρνέζη. Πρώτα απ’ όλα βέβαια θα πρέπει να τελειώσει η μεταγραφή του Καρνέζη στην Ουντινέζε.

Η πρόταση της Ουντινέζε στον Καρνέζη κατατέθηκε και ουσιαστικά έγινε αποδεκτή από τον παίκτη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας θα μελετήσει σήμερα εκτενώς την προσφορά του ιταλικού συλλόγου αλλά προφορικά έχει συμφωνήσει. Υπογραφές δεν έχουν πέσει. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να φτάσει γραπτώς η προσφορά της Ουντινέζε και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επίσης έχει διασφαλίσει στον παίκτη ότι εάν μπουν στα χαρτιά, οι αριθμοί που έχουν ειπωθεί προφορικά (800.000 ευρώ), τότε ο δρόμος για τον Καρνέζη θα είναι ορθάνοιχτος.

Όσο για τον Χιώτη παρότι πρόσφατα αναπροσάρμοσε τις αποδοχές του για να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ, βλέπει με θετικό μάτι τον επαναπατρισμό του μετά από πολυετή παρουσία στην Κύπρο. Η προτίμηση του Παναθηναϊκού στον Χιώτη έχει να κάνει με την εμπειρία του αλλά και με την παραμονή του συναγωνισμού με τους εναπομείναντες τερματοφύλακες (Καπίνο, Ταμπάκη) σε υψηλό επίπεδο.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ