Καραγκούνης: Πιο όμορφο το Μουντιάλ με την Ελλάδα»

Καραγκούνης: Πιο όμορφο το Μουντιάλ με την Ελλάδα»

Ο Γιώργος Καραγκούνης μετά την νίκη-πρόκριση της Ελλάδα επί της Ακτής Ελεφαντοστού μίλησε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ και δήλωσε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι πιο όμορφο με την Ελλάδα παρούσα. 

«Είμαστε χαρούμενοι, το θέλαμε από την αρχή, ο στόχος ήταν να περάσουμε , το πετύχαμε με εμφατικό τρόπο, ήμασταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά. Πετύχαμε το γκολ στο 90′ και όταν το κάνεις με δυσκολία είναι πιο γλυκό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι, έχουμε 5 μέρες να προετοιμαστούμε.

Είμαστε φιλόδοξοι, το έχουμε δείξει, όλοι θέλαμε να υπάρξει δικαιοσύνη, δεν δικαιούταν την ισοπαλία η Ακτή Ελεφαντοστού, με την βοήθεια του θεού, πήραμε αυτό που αξίζαμε, μακάρι να κάτσουμε εδώ πολύ καιρό, γίνεται υπέροχο Μουντιάλ, με την Ελλάδα θα γίνει πιο υπέροχο. Ακούσαμε πολλά και από ξένους, ότι δεν τους αρέσει το στύλ μας, έχουμε καρδιά, παίζαμε για 1 αποτέλεσμα, δείξαμε οτι έχουμε αντοχές, καρδιά και πάθος, μακάρι να είμαστε καλά και να κάνουμε μία μεγάλη επιτυχία και να κάνουμε υπερήφανους όλους τους Έλληνες».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ