Κάνουν “φύλλο και φτερό” την Κόστα Ρίκα

Κάνουν “φύλλο και φτερό” την Κόστα Ρίκα

 

Ο Σάντος και οι συνεργάτες του, έχουν επιδοθεί σε συνεχή βιντεοθεραπεία, η οποία αφορά τους τρεις αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής η Κόστα Ρίκα, αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στους 16’ του Μουντιάλ, σύμφωνα με τους απεσταλμένους του pamesports.gr, από το Αρακαζού, την βάση της Εθνική μας ομάδας στην Βραζιλία.  

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φερνάντο Σάντος, έλεγε χαριτολογώντας ότι οι συνεργάτες του άρχισαν από πολύ νωρίς τη δουλειά, καθώς εκείνος άργησε να ξυπνήσει.

Η Κόστα Ρίκα θα γίνει «φύλλο και φτερό», όλο το απόγευμα, θα αναλυθούν τα δυνατά αλλά και τα αδύνατα σημεία, εκεί που πρέπει να χτυπήσει η ομάδα μας. Θα γίνει μία πρώτη προσέγγιση για την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα. Στα μάτια του Πορτογάλου τεχνικού το 5-4-1, σύστημα με το οποίο παίζει η Κόστα Ρίκα, δύσκολα αντιμετωπίζεται. Ωστόσο εμφανίζεται αισιόδοξος πως το τεχνικό επιτελείο θα καταλήξει στις κατάλληλες επιλογές τακτικής αλλά και προσώπων για να πάνε όλα καλά την Κυριακή.

Την ίδια στιγμή, ο Σάντος, εκτιμά ιδιαίτερα τα προσόντα του Κάμπελ, του μέχρι πρότινος παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά η Κόστα Ρίκα δεν είναι μόνο ένας παίκτης, θα πρέπει οι Κεντροαμερικανοί να αντιμετωπιστούν συνολικά. Και είναι βέβαιο πως για αυτόν το σκοπό, όλες αυτές τις μέρες το βίντεο θα πάρει “φωτιά”.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ