«Καίγεται» η Βέρντερ κόντρα στο «νοσοκομείο» της Άιντραχτ

Να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας επιδιώκει η Βέρντερ Βρέμης, η οποία καλείται να το επιδιώξει απέναντι στην Αϊντραχτ Φρανφούρτης (18:30), η οποία δίνει τη μάχη για να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Εξαιρετικά δύσκολο το έργο των γηπεδούχων αν και η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε έτσι ώστε να λυθούν κάποια από τα προβλήματα που υπήρχαν στον αγωνιστικό τομέα. Ετσι, μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουν οι Μπάργκφρεντε, Κρούζε και Πιζάρο με τον δεύτερο που αποτελεί και τον βασικό επιθετικό της ομάδας να δείχνει ικανός να αλλάξει τη συνολική εικόνα της.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Σανές, Άιλερς και Καρντιρόλα αλλά και ο τερματοφύλακας Ντρόμπνι. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Μανέ και Γιαταμπαρέ, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τη Β ομάδα στο Ρόστοκ το Σάββατο.

Αρκετά προβλήματα και για την ομάδα της Φρανκφούρτης καθώς θυμίζει «νοσοκομείο» Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Άντερσον, Ρους, Στεντέρα, Βαρέλα, Ρέγκεζελ, Ταβάτα, Φλουμ, Γκερέτσγκιχερ και Ταράσαγ (φορ, 4/1). Μοναδική επιστροφή αυτή του Ρέμπιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. 

 

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ