«Καίγεται» η Λάρισα, απουσίες για τον Λεβαδειακό

Τελικός είναι για την Λάρισα το αποψινό (19:30) ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, αφού οι Θεσσαλοί γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκης τους πηγαίνουν στο +6 από τους Βοιωτούς και ταυτόχρονα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πέντε είναι οι τραυματίες που δεν υπολογίζονται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο λόγος για τον εδώ και καιρό εκτός δράσης Ντοντό, τον Τικίτο που θα λείψει για περισσότερο από έναν μήνα και τους Μονιάκη και Αναστασόπουλο ενώ σήμερα προέκυψε πρόβλημα με τον Γκόλια, ο οποίος δεν είναι υπολογίζεται.

Αυτοί είναι και οι μοναδικοί που δεν υπάρχει περίπτωση να τους δούμε στην τελική 18αδα, αφού από εκεί και πέρα ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή και έτσι οι τελικές του επιλογές θα γίνουν γνωστές λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Τρεις απουσίες μετρά ο Λεβαδειακός για το ματς με τους Θεσσαλούς, Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μάντζιο και Μουλόπουλο και στον τιμωρημένο Μαχαίρα.

Αναλυτικά, η αποστολή για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής: Ναμάσκο, Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Ουόν, Μεντί, Σουμπίνιο, Καραχάλιος, Βασιλείου, Ζεζίνιο, Καλτσάς,Τόνι Σίλβα, Κουλιμπαλί, Καραμπουέ, Γιουσούφ, Λάτσι, Βούρος, Νιάς, Γιακουμάκης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Λάρισα – Λεβαδειακός εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ