Και ξαφνικά… Μίτσελ για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης πίστευε ότι δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον αντικαταστάτη του Ζινεντίν Ζιντάν για τον πάγκο της, ωστόσο αυτό αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Έτσι ήδη η «βασίλισσα» έχει… κάψει 5 περιπτώσεις, αφού για διάφορους λόγους το φλερτ με τους Γιόαχιμ Λεβ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Γιούργκεν Κλοπ, Μάσιμο Αλέγκρι και Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν κατέληξε σε «γάμο»!

Μάλιστα σύμφωνα με την AS, η εξέλιξη αυτή φέρνει ξαφνικά σε θέση pole position για τον πάγκο των «μερένγκες» τον Μίτσελ!

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είναι κι αυτός παλιά δόξα του συλλόγου, έχει σεβάσμιο όνομα στον κόσμο της «βασίλισσας», ξέρει την μυρωδιά των αποδυτηρίων του «Μπερναμπέου» και προέρχεται από την οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας μάλιστα 308 παιχνίδια στο ενεργητικό του ως πρώτος προπονητής.

Να τονιστεί πως ο Μίτσελ είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως «κάποια μέρα με βλέπω στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης» και είναι δεδομένο ότι δεν θα αρνηθεί σε περίπτωση που του χτυπήσουν επίσημα την πόρτα.

Η «βασίλισσα» δεν έχει αποφασίσει ακόμα να κάνει επίσημα την κίνηση της, όμως ξαφνικά οι λύσεις λιγοστεύουν, ο χρόνος αρχίζει να πιέζει και ο Μίτσελ κάθε μέρα που περνάει κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους για να πάρει το χρίσμα!Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ