Και ο Ρανιέρι θέλει τον… Καραγκούνη του

Και ο Ρανιέρι θέλει τον… Καραγκούνη του

Σε ρόλο συνεργάτη στο team της Εθνικής Ομάδας ζήτησε τον Γιώργο Καραγκούνη ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι, από την ΕΠΟ.

Θορυβημένος και προβληματισμένος από όσα του καταλογίστηκαν όλες αυτές τις μέρες για την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την Ρουμανία εμφανίζεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος ενημερώθηκε εκτενώς από την Ομοσπονδία.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής είχε επαφή με τον Γιώργο Σαρρή μετά το κυριακάτικο παιχνίδι και, όπως γράφει σήμερα η SportDay, ζήτησε από τον πρόεδρο την ΕΠΟ να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Από την πλευρά του, ο κ. Σαρρής ήταν όλες αυτές τις μέρες σε επικοινωνία με τον ιστορικό αρχηγό της «γαλανόλευκης», όχι μόνο στα επίσημα, και του μεταφέρθηκε η επιθυμία του Ρανιέρι.

Ο Καραγκούνης τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμη έναν χρόνο και αν δεν βρει κάποια ομάδα, τότε ευχαρίστως θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που δέχθηκε.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τις πιθανότητες ο «Κάρα» να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να είναι υπαρκτές. Ο ρόλος που θα προταθεί στον Καραγκούνη είναι κάτι σαν άμεσος σύμβουλος του Ιταλού και όχι σαν τεχνικός διευθυντής, όπως συνέβαινε στην περίπτωση του Τάκη Φύσσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ