Ίβκοβιτς: “Θα το πάρει ο Ολυμπιακός αν…”

Ίβκοβιτς: “Θα το πάρει ο Ολυμπιακός αν…”

 

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δύο ευρωπαϊκών τίτλων το 1997 και το 2012, βρίσκεται στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Final 4 ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο «Ντούντα», στάθηκε στα ατού των Πειραιωτών και τόνισε ότι εφόσον οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αποδώσουν καλά στον αμυντικό τομέα θα έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

«Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ολυμπιακός βρίσκεται και φέτος στον τελικό της Euroleague. Σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίζει με την ίδια ομάδα, που όμως διαθέτει περισσότερη εμπειρία καθώς οι παίκτες παίζουν για ακόμα έναν χρόνο μαζί. Ο κορμός φτιάχτηκε από νεαρούς παίκτες και αυτό έφερε καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με την ίδια μπασκετική φιλοσοφία, παίζοντας ομαδικά. Όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την ομάδα να παίζει τόσο καλά», είπε ο Σέρβος κόουτς ενώ για το τι να περιμένουμε στο παρκέ πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι πιθανόν να χρειαστούν καλύτερο έλεγχο του ματς αν θέλουν να νικήσουν απόψε. Η Ρεάλ έχει περισσότερους παίκτες αστέρες όπως ο Ρούντι Φερνάντεθ αλλά νομίζω ότι το πνεύμα ομαδικότητας βρίσκεται στην πλευρά του Ολυμπιακού. Αν ο Ολυμπιακός παίξει καλή άμυνα όπως έκανε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, θα κάνει καλή δουλειά απόψε».

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ