Ιβκοβιτς: Στο αίμα μου ο Θρύλος

«Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι στο αίμα μου», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την βράβευση του ως καλύτερος προπονητής της Ευρωλίγκας της περασμένης σεζόν.Ο «Ντούντα» τόνισε ότι το «κλειδί» της ανέλπιστης επιτυχίας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου ήταν η πίστη των παικτών, προπονητών και διοίκησης.«Πρέπει να ευχαριστήσω τους προπονητές της Ευρωλίγκα που με ψήφισαν γι’ αυτό το μεγάλο βραβείο», είπε για την βράβευση του ο Σέρβος κόουτς και επισήμανε ότι: «Αυτό έγινε ύστερα από 15 χρόνια κι αυτό για μένα σημαίνει ότι αυτό το διάστημα δούλεψα καλά. Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι σ’ αυτό το βραβείο ανήκει στους παίκτες του Ολυμπιακού, στους συνεργάτες μου προπονητές και σ’ όλους τους συνεργάτες, σίγουρα στη διοίκηση και τους προέδρους που είχαν μεγάλη υπομονή και μεγάλα προβλήματα πριν ξεκινήσει η σεζόν και τέλος στους φανταστικούς φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα πάρα πολύ. Πιστεύω ότι μέσα στην καρδιά μου δεν είναι μόνο οι παίκτες, οι προπονητές και οι φίλαθλοι από τη φετινή χρονιά αλλά όλοι αυτοί χάρις στους οποίου πέτυχα σ’ αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα».

«Το κλειδί γι’ αυτή την πορεία ήταν η πίστη», σχολίασε ο Ίβκοβιτς για την ανέλπιστα επιτυχημένη περασμένη σεζόν για τους «ερυθρόλευκους» και συνέχισε: «Το ότι πιστέψαμε. Όχι εγώ, αλλά όλοι. Πίστεψαν οι παίκτες, η διοίκηση, οι προπονητές. Αυτό ήταν το κλειδί. Η μεγαλύτερη νίκη ήταν ότι όπως παίξαμε επέστρεψε και ο κόσμος στο γήπεδο”.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ήταν, είναι και θα είναι στο αίμα μου και τους εύχομαι ότι καλύτερο», ήταν το μήνυμα του «Ντούντα», που δεν θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά την νέα αγωνιστική περίοδο, προς τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».   Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ