Ιβκοβιτς: “Πιο κοντά στον τίτλο”

Συγκρατημένος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε μετά την νίκη του Ολυμπιακού, με την οποία έκανε το 2-1 στην σειρά των τελικών πως: «Είμαστε μάλλον λίγο πιο κοντά στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο «Ντούντα» σχολίασε σχετικά με την εξέλιξη του σημερινού τελικού ότι: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Το πρώτο ματς, που νικήσαμε ήταν ένα ελεγχόμενο παιχνίδι. Θέλαμε να βάλουμε το ματς σε έναν ανώτερο ρυθμό και τα καταφέραμε. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στα ριμπάουντ και λίγα λάθη. Στην τρίτη περίοδο στην αρχή κάναμε κάποια λάθη, χάσαμε τα ριμπάουντ και με έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να τα κάνεις αυτά».

«Θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή», τόνισε ο Ίβκοβιτς. «Βασικός παράγοντας για την νίκη ήταν ότι είμαστε νεώτερη ομάδα, που ήθελε και μπορούσε να παίξει σε υψηλό ρυθμό». «Ελέγξαμε τον αγώνα και είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον Λο», επισήμανε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων». «Τους πρώτους δύο τελικούς τους παίξαμε με Μάντζαρη, Κατσίβελη. Ήταν δύσκολο να κοουτσάρεις ομάδα με τόσο νέα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες, όπως οι Διαμαντίδης, Γιασικεβίτσιους, που έχουν εμπειρία, αλλά τα καταφέραμε».  Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ