Ιβάνοβιτς: Είναι πολύ νωρίς για εμάς

Ιβάνοβιτς: Είναι πολύ νωρίς για εμάς

«Είναι πολύ νωρίς για εμάς για να είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε πραγματικά να είμαστε», επισήμανε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη επί της Τουρόφ.

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι», σχολίασε ο Ιβάνοβιτς και εξήγησε: «Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά. Είναι μία ομάδα που παίζει ακόμα και με πέντε σουτέρ στο παρκέ. Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, αλλά σε εκείνο το σημείο άρχισαν να τρέχουν εκείνοι και σταματήσαμε εμείς κι αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα. Αλλά με 2-3 καλές άμυνες στην τελευταία περίοδο καταφέραμε να νικήσουμε τον αγώνα». «Είναι πολύ νωρίς για εμάς για να είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε πραγματικά να είμαστε», απάντησε ο κόουτς των «πρασίνων» σε ερώτηση για τα κενά διαστήματα του Παναθηναϊκού στην άμυνα. «Ελπίζουμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα φτάσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο», ευχήθηκε ο Ιβάνοβιτς και σε άλλη ερώτηση για την είσοδο του Δημήτρη Διαμαντίδη στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, σχολίασε: «Περιμέναμε να κερδίσουμε τον αγώνα, έχει εμπειρία και έχει τις λύσεις για να παίξει στο τέλος. Όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα».

«Είναι ένας παίκτης που παίζει στις θέσεις «ένα» και «δύο»», είπε για τον Σλότερ, ο κόουτς των «πρασίνων» και τόνισε: «Είναι καλύτερα για εκείνον και για εμάς όταν παίζει ως σούτινγκ γκαρντ. Όταν παίζει ως πόιντ γκαρντ χάνει ενέργεια. Κι έτσι χάνει την ποιότητα που έχει να σουτάρει και να παίζει ένας εναντίον ενός. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί παίζει και στο «ένα» και στο «δύο»».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ