Ιτούδης: Τη Δευτέρα τα νέα για την Εθνική ομάδα

O Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ωρών, από τη στιγμή που αναφέρθηκε ως η πρώτη επιλογή της ΕΟΚ για τη θέση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού.

H Δευτέρα είναι η κρίσιμη μέρα για το θέμα, αυτή στην οποία θα οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις. Είτε θετικές, είτε αρνητικές. Κι αυτό γιατί τότε αναμένεται να αποκαλύψει τις προθέσεις της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει αρκετούς λόγους για να παρουσιάζει δεύτερες σκέψεις πριν πει το “ναι”.

Το νέο στοιχείο στην υπόθεση αφορά στην πρώτη τοποθέτηση του προπονητή των Πρωταθλητών Ευρώπης για το θέμα. Στο περιθώριο του All Star Game της VTB League, εκεί όπου κοούτσαρε την ομάδα των ξένων, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Sport-Express Timur Rustamov, για το τι συμβαίνει και το αν υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποιο νεότερο.

Τι απάντησε ο Δημήτρης Ιτούδης; “Τη Δευτέρα θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση γι’ αυτό! Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, τόσο με τον πρόεδρο του συλλόγου Αντρέι Βατούτιν, όσο και με την αντιπρόεδρο Ναταλία Φουράεβα. Δεν έγινε κάποια περαιτέρω συζήτηση από τη στιγμή που έγινε η επίσημη πρόταση από την ΕΟΚ. Τη Δευτέρα θα υπάρξει επίσημη θέση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κι ίδιος, λοιπόν, επιβεβαιώνει ουσιαστικά το εκατέρωθεν ενδιαφέρον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας, πετώντας παράλληλα το μπαλάκι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα δώσει τις απαντήσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Πρώτη επιλογή ο Ιτούδης για τον πάγκο της Εθνικής

Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Eurobasket 2017

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ