Ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο τεστ για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ

Ισόπαλο, χωρίς τέρματα, έληξε το φιλικό που έδωσαν στον Βόλο ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ. Αγώνας που αποτέλεσε το πρώτο τεστ για αμφότερες τις ομάδες, από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Λίγες καλές ευκαιρίες δημιούργησαν οι αντίπαλοι στο ματς για να σκοράρουν, πιο χαρακτηριστική εκ των οποίων για τον Ατρόμητο ήταν το δοκάρι που είχε στο 15’ με τον Ραμπέλο. Ο «Δικέφαλος» δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε φάσεις με τους Σβιντέρσκι (77’), Μπίσεσβαρ (79’), Μάτος (83’), ενώ στο 89’ έχασε και πέναλτι με τον Σβιντέρσκι, καθώς ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Θεοδωράκη. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, μάλιστα, αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του και σε δεύτερο χρόνο, μετά το «ριμπάουντ» που πήρε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, χάνοντας το πέναλτι.

Θεατής της αναμέτρησης από την κερκίδα ήταν ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ολαφ Ρέμπε. Στην αποστολή για το ματς, χωρίς να χρησιμοποιηθεί, ήταν για τον «Δικέφαλο» ο 19χρονος Γιώργος Βρακάς, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά το 2018, όταν και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για να ενταχθεί στην Νάπολι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ