Ισοπαλία του Άρη με τη Λίτεξ

Ισοπαλία του Άρη με τη Λίτεξ

 

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος με την Λίτεξ (0-0) με τον Χατζηνικολάου να δοκιμάζει πολλούς παίκτες.

Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό ο Άρης δεν δέχθηκε τέρμα κι αυτό είναι το θετικό για την μάδα του Χατζηνικολάου. Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις λίγες επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησαν και μοιραία αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στην δεύτερη φιλική απόπειρα επί βουλγαρικού εδάφους.

Με 4-3-3 παρατάχθηκε ο Άρης. Αυτό άλλαξε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε 4-2-3-1. Οι Θεσσαλονικείς πρόσεξαν τα νώτα τους και αμύνθηκαν αποτελεσματικά, ενώ απείλησαν με τον Μανιά (8′). Ο Χατζηνικολάου ζήτησε από τους παίκτες του πίεση ψηλά, η οποία δεν άκρως αποτελεσματική. Ο Βούλγαροι, όντας πιο έτοιμη βρήκαν χώρους και δημιούργησαν κινδύνους μπροστά στα καρέ του Μπουζάνη. Δεν σκόραραν, χάρις στην δική τους αποτελεσματικότητα αλλά και τις επεμβάσεις του Μπουζάνη όταν χρειάστηκε.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο. Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 63′ όταν ο Μανιάς (και πάλι) απέτυχε να νικήσει από πλάγια θέση τον Πίργκοφ. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου αν απειλήσει τον Βούλγαρο τερματοφύλακα δίχως επιτυχία, το ίδιο συνέβη και στο 73′ σε προσπάθεια του Παπαδόπουλου.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ