Ισοπαλία στην Καβάλα για την ΑΕΚ

Ισοπαλία στην Καβάλα για την ΑΕΚ

 

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της η ΑΕΚ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Καβάλα μένοντας στο 0-0 απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν θέλησε να επιβαρύνει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιεί στην αρχική σύνθεση της ομάδας στο πρωτάθλημα και για τον λόγο αυτό παρέταξε τους κιτρινόμαυρους με αρκετές αλλαγές.

Η Καβάλα παρότι υποδεέστερη, “κοίταξε στα μάτια” τους κιτρινόμαυρους καταφέρνοντας να τους κρατήσει μακριά από την εστία της.

Από τις λιγοστές αξιόλογες ευκαιρίες στο παιχνίδι, το δοκάρι του Παπαδημητρίου στο 30ο λεπτό. Πλέον οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον αγώνα ρεβάνς στο ΟΑΚΑ σε μια εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι με τη φανέλα της Καβάλας αγωνίστηκε ένας παλιός γνώριμος των κιτρινόμαυρων. Ο λόγος για τον Ταμαντανί Ενσαλίβα o οποίος φόρεσε επί σειρά ετών τη φανέλα της ΑΕΚ.

 

Οι συνθέσεις:

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Aποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Ντιέ, Χλωρός (79′ Οξύζογλου), Παγώνης, Ντόσης, Πλιάγκας (57′ λ.τ Μπρατσιάνι), Αναστατόπουλος (68′ Αναστασόπουλος).

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Αραμπατζής, Μπουγαίδης, Βλάχος, Γιάγκο, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Γροντής, Ρίκκα, Σταματής (76′ Παυλής), Παπαδημητρίου (88′ Κουρέλας), Κατίδης (75′ Κατσικοκέρης).

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ