Ήρθε για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Μισλέν

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς από το απόγευμα της Τετάρτης ο Γάλλος αμυντικός, Κλεμάν Μισλέν, βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό να περάσει από ιατρικά κι εργομετρικά τεστ κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο «εκλεκτός» του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο με τη μεταγραφή του η ΑΕΚ θα βάλει στο ρόστερ της έναν παίκτη που προέρχεται με «γεμάτη» σεζόν με την φανέλα της Λανς (28 συμμετοχές με όλες τις διοργανώσεις) και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλές παραστάσεις, καθώς είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Λανς έως το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει μιας και αποτελεί δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ζόναταν Κλάους. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Τουλούζ, ενώ έχει περάσει και από την Αζαξιό. Η Λανς τον έκανε δικό της ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2019 και με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας έχει 54 εμφανίσεις, με ένα γκολ και 7 ασίστ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ