IMG Future Stars: Tα 48 ταλέντα του παγκόσμιου τένις αγωνίζονται στην Ελλάδα και το TATOΪ Club

Οι μελλοντικοί πρωταθλητές του τένις συναντώνται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του «IMG Future Stars Invitational Tournament» που διοργανώνουν η IMG Tennis, η κορυφαία εταιρία εκπροσώπησης και προώθησης των διασημότερων αθλητών του τένις παγκοσμίως, σε συνεργασία με το TATOΪ Club.

Πρόκειται για ένα τουρνουά διάρκειας μιας εβδομάδος που θα διοργανώνεται σε ετήσια βάση και το οποίο αφορά στη νέα γενιά ταλέντων του παγκόσμιου τένις, τους προπονητές και τις οικογένειές τους. Το «IMG Future Stars Invitational Tournament» θα μας προσφέρει τη σπουδαία ευκαιρία να απολαύσουμε αγώνες τένις μεταξύ των αρίστων της γενιάς αυτής από ολόκληρο τον κόσμο, δηλαδή μεταξύ των αυριανών πρωταγωνιστών του αθλήματος.

Η εναρκτήρια διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το 2022 και θα διεξαχθεί στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις του TATOΪ Club στην Αθήνα την εβδομάδα, από 25 Απριλίου έως 1 Μαΐου.

Παγκόσμιοι αστέρες του τένις, όπως o Νόβακ Τζόκοβιτς, η Σερένα Γουίλιαμς, η Ναόμι Οσάκα και η Μαρία Σαράποβα, ανακοινώνουν σήμερα σε όλο τον κόσμο την έναρξη του τουρνουά σε ένα teaser video.

Απολαύστε το!

Το πρώτο στην ιστορία IMG Future Stars Invitational Tournament, θα περιλαμβάνει αγώνες 48 παικτών, ανάμεσα στα καλύτερα 24 αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών από ολόκληρο τον κόσμο. Στους διαγωνιζόμενους θα συμμετάσχουν ο καλύτερος αθλητής και η καλύτερη αθλήτρια της κατηγορίας από την Ελλάδα.

Ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ακολουθεί τους αγώνες της κάθε ημέρας με παρουσιάσεις και συζητήσεις με κορυφαία στελέχη των WTA, ATP, Nike, IMG κ.α, ομιλίες από ειδικούς στον χώρο της διατροφής και της ευεξίας και ποικίλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

To τουρνουά θα ξεκινήσει με ένα exhibition match μεταξύ δύο κορυφαίων αθλητών στον κόσμο, για τους οποίους σύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ο επίσημος φορέας αναμετάδοσης, το Tennis Channel, θα προβάλει τους αγώνες σε διεθνές επίπεδο μέσω της υπηρεσίας streaming του Tennis Channel International, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ένα πρωτάθλημα παικτών κάτω των 12 ετών θα προβληθεί σε παγκόσμια κλίμακα.

Επισκεφθείτεεδώ το site της διοργάνωσης

Σχετικά με την IMG

Η IMG κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, της μόδας και των μέσων ενημέρωσης. Η εταιρία προωθεί και υποστηρίζει μερικούς από τους διασημότερους αθλητές και εκπροσώπους της μόδας ενώ κάθε χρόνο διοργανώνει εκατοντάδες εκδηλώσεις μεγάλης προβολής και αποτελεί έναν κορυφαίο ανεξάρτητο παραγωγό και διανομέα αθλητικών και ψυχαγωγικών παραγωγών. Η IMG ειδικεύεται επίσης στο licensing, την αθλητική εκπαίδευση και τη δημιουργία αθλητικών διοργανώσεων. Η IMG είναι θυγατρική της Endeavour (NYSE:EDR), μιας παγκόσμιας εταιρίας στον κόσμο της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού.

Σχετικά με το TATOΪ Club

To ΤΑΤΟΪ Club είναι ένα ιδιωτικό wellness Club Μελών. Στους σκοπούς του Club συμπεριλαμβάνεται και η φιλοξενία σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων αλλά και η φιλοξενία και υποστήριξη κορυφαίων αθλητών κατά την περίοδο της προετοιμασίας τους για συμμετοχή σε σημαντικούς αγώνες..

Website: https://tatoiclub.com/

Instagram: TATOÏ Club

YouTube: TATOΪ Club

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ