“Ήμασταν πιο αποφασιστικοί”

“Ήμασταν πιο αποφασιστικοί”

«Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, όσον αφορά στις εκδηλώσεις του κόσμου», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την θριαμβευτική δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές, που τον φέρνει μια… ανάσα από το Φάιναλ Φορ του Λονδίνου.

«Σε αυτά τα δύο παιχνίδια χρειάστηκε να προστατεύσουμε ότι κατακτήσαμε όλη την χρονιά», ήταν το πρώτο σχόλιο του κόουτς των «ερυθρολεύκων», ο οποίος επισήμανε ότι: «Στα πλέι οφ η πίεση είναι πάντα στην γηπεδούχο ομάδα. Σήμερα ήμασταν πιο αποφασιστικοί και έτοιμοι για καλό παιχνίδι, σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση. Ακόμη και εάν κερδίζαμε έναν πόντο θα ήταν σημαντικό. Τώρα φέρνουμε την πίεση στην πλευρά της Εφές, η οποία είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα και ποιοτική και η σημερινή εικόνα την αδικεί. Πρέπει να κάνουμε όλοι μας από τα γραφεία μέχρι τους παίκτες την καλύτερη τακτική, πνευματική και σωματική προετοιμασία για να πετύχομε τον μεγάλο στόχο του Λονδίνου. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

«Ο αγώνας της Τετάρτης (18/4) είναι σαν τελικός», τόνισε ο Μπαρτζώκας και σε ερώτηση εάν το αποψινό ματς ήταν το καλύτερο του Ολυμπιακού από πλευράς διάρκειας απόδοσης και ελέγχου του παιχνιδιού, απάντησε ότι: «Νομίζω πως όχι. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι όσον αφορά στις εκδηλώσεις κόσμου. Η ομάδα μας έκανε και άλλα καλά παιχνίδια και θα κάνει ακόμη καλύτερα. Νιώθουμε ότι πιστεύει ο κόσμος στην ομάδα μας και θα κάνουμε ότι μπορέσουμε να τον ανταμείψουμε».

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ