Ικανοποίηση Παράσχου για τη νίκη

Παράσχος: Νίκες παντού

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ικανοποιημένος από την εύκολη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Με δύο γρήγορα γκολ και καθολική υπεροχή σε όλο το ματς, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε μόνο με 3-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε o προπονητής είπε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος δεν μπορώ να πω ότι είχαμε ρυθμό πάρα πολύ καλό. Ευτυχώς δεν έγινε και το 2-1 με τον Μάντζιο και μπορέσαμε να σκοράρουμε στα τελευταία 15 λεπτά. Τέλος καλό, όλα καλά. Μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, και όπου κι αν παίζει η ομάδα μπορεί να διεκδικεί τη νίκη. Ο Ούμπιντες, είναι ένα παιδί που βγάζει ψυχή μέσα στο γήπεδο και αποτελεί αφορμή και για τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι τυχερός που τον έχω και που μπορώ να τον χρησιμοποιώ σε πολλές θέσεις. Σίγουρα μας προβληματίζουν οι χαμένες ευκαιρίες. Ο Ναπολεόνι μπορεί να πετύχει πιο δύσκολα γκολ και αν του ξαναρθούν στο μέλλον οι ευκαιρίες, πιστεύω δε θα τις χάσει».

 

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ