Η UEFA για το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γ.

Η UEFA για το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γ.

Περίπου 1,5 μήνα πριν από τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, το σάιτ της UEFA ανέβασε το αφιέρωμα που κάνει για τα ματς της διοργάνωσης, με πανηγυρική φωτογραφία των Σαβιόλα και Σάμαρη και με τίτλο «ο Ολυμπιακός ψάχνει αναστροφή της τύχης κόντρα στη Γιουνάιτεντ».

Αρχικά γίνεται λόγος για τις τέσσερις ήττες που έχει ο Ολυμπιακός στα προηγούμενα ραντεβού του με την αγγλική ομάδα, με λεπτομέρειες για αυτά και με την υποσημείωση ότι τώρα ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια υπάρχει αναφορά για το πως προκρίθηκαν στους 16 οι δύο ομάδες, αλλά και για την παράδοση του Ολυμπιακού με Άγγλους στην έδρα του (5 νίκες-3 ισοπαλίες – 3 ήττες) και του αήττητου της Μάντσεστερ με ελληνικές (8 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Στοιχεία που συνδέουν πρόσωπα των δύο ομάδων:

– Για τα ματς του Μίτσελ κόντρα σε Άγγλους (με τη Ρεάλ εναντίον της Τότεναμ 1-0 και 0-0, όπως και με την Ισπανία εναντίον της Αγγλίας με μία νίκη 1-0 το 1992 και μία ήττα 2-4 το 1987).

– Για τα ματς του Μόγιες με ελληνικές ομάδες (με την Έβερτον νίκες 3-1 με τη Λάρισα και 4-0 και 1-0 με την ΑΕΚ)

– Για τα ματς του Καγκάβα κόντρα στον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, αλλά και αυτά του Φαν Πέρσι με τη φανέλα της Άρσεναλ.

– Για την παρουσία του Βάις εναντίον της Γιουνάιτεντ με τους Ρέιντζερς .

– Για το πως ο Ντε Χέα και ο Ρομπέρτο ήταν συμπαίκτες στην Ατλέτικο. Και με αναφορά στο ματς με την Πόρτο, όταν ο Ντε Χέα έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στα 18 χρόνια του αντικαθιστώντας τον 26ο λεπτό τον Ρομπέρτο!

– Αλλά και για τη συνύπαρξη των Σαβιόλα και Εβρά στη Μονακό, με την οποία είχαν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν από 9 χρόνια. 

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ