Η Τουρκία καταγγέλλει επίθεση στον Κορκμάζ και απειλεί να αποχωρήσει από το Eurobasket 2022

Χαμός επικράτησε μετά το τέλος του παιχνιδιού της Τουρκίας απέναντι στη Γεωργία για την 3η αγωνιστική του EuroBasket 2022. Οι Τούρκοι καταγγέλλουν επίθεση στον Φουρκάν Κορκμάζ στα αποδυτήρια και απειλούν ότι θα αποχωρήσουν από το τουρνουά σε περίπτωση που δεν πάρουν τα βίντεο από τις κάμερες του γηπέδου.

Η Τουρκία ηττήθηκε με 83-88 από μετά από δύο παρατάσεις από την Γεωργία, σε ένα παιχνίδι που αποβλήθηκαν ο Αταμάν και ο Κορκμάζ. Ο δεύτερος είχε καυγά με τον Σανάτζε και τιμωρήθηκαν αμφότεροι με ντισκαλιφιέ.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν, κατήγγειλε ότι ο Κορκμάζ δέχτηκε επίθεση στα αποδυτήρια και απευθυνόμενος στη FIBA ζήτησε τα βίντεο από όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου.

«Καλώ την FIBA να φέρει τις κάμερες και να εξετάσει τον χρόνο λεπτό προς λεπτό. Αν δεν το κάνουν θα αποσυρθούμε από την διοργάνωση. Θα παλέψουμε απέναντι στην γεωργιανή αστυνομία. Θα φέρουν τις κάμερες μπροστά μας να δούμε. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Είναι όλο λάθος της FIBA. Υπάρχουν λάθη διαιτησίας στην αναμέτρηση. Δεν μας απασχολεί πώς θα το δείτε» ανέφερε.

Νωρίτερα η Τουρκία είχε καταθέσει ένσταση, καθώς κατά τη διάρκεια της αποβολής του Κορκμάζ, κύλησαν 22 δευτερόλεπτα, ενώ δεν παιζόταν μπάσκετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ