Η συγκινητική ιστορία του 20χρονου Κέισι Ο’ Μπράιαν – Νίκησε τον καρκίνο τέσσερις φορές και επέστρεψε στα γήπεδα – ΒΙΝΤΕΟ

Με δάκρυα στα μάτια υποδέχθηκαν τον 20χρονο αθλητή των Μινεσότα Γκόλντεν Γκόφερς, Κέισι Ο’ Μπράιαν, τόσο ο προπονητής του, όσο και οι συναθλητές του.

Ο 20χρονος παλεύει από όταν ήταν 13 ετών με τον καρκίνο των οστών. Έχει νικήσει τέσσερις φορές την ασθένεια και επέστρεψε υγιής στα γήπεδα, έχοντας κάνει συνολικά 14 επεμβάσεις.

“Όταν μου είχαν κάνει τη διάγνωση του καρκίνου την πρώτη φορά, μου είπαν ότι δεν θα ξαναέπαιζα ποδόσφαιρο ξανά” είχε δηλώσει στο The Athletic. “Και ήξερα ότι χρειάζομαι το ποδόσφαιρο στη ζωή μου, και ότι ήταν κάτι το οποίο ήταν πάντα στη ζωή μου και δεν ήμουν έτοιμος να το αφήσω. Έτσι, το συζήτησα με τους γιατρούς, για να βρούμε τρόπο να μπορώ να παίξω ξανά. Τους έπεισα να αλλάξω θέση. Έπειτα από εννέα μήνες χημειοθεραπείας και έπειτα από ένα χειρουργίο 8,5 ωρών στο γόνατο, μου είπαν δεν μπορείς να δεχθείς ούτε ένα χτύπημα. Έτσι έμεινε μόνο μια θέση που μπορούσα να παίξω”.

Η τρομερή του θέληση φάνηκε και μέσα στο γήπεδο, αφού χθες ο προπονητής του τον έριξε… στη μάχη για να κερδίσει έξτρα πόντους. Η ομάδα του είχε κάνει touchdown και ο Ο’ Μπράιαν «έστησε» με επιτυχία την μπάλα τρεις φορές για τους συμπαίκτες του συμβάλλοντας στη νίκη της ομάδας τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ