Η σέξι εισβολέας στον τελικό του Champions League πλήρωσε φίλαθλο για να την τραβήξει βίντεο – ΦΩΤΟ

Η σέξι εισβολέας στον τελικό του Champions League, πλήρωσε φίλαθλο, για να την τραβήξει βίντεο με το κινητό της.

Ο Πίτερ Μπίμοντ, μίλησε στην Sun για το πως γνώρισε την νεαρή Kinsey Wolanski… Ο οπαδός της Λίβερπουλ καθόταν μαζί με τους έξι φίλους του στις κερκίδες του Wanda Metropolitano, δίπλα από την Wolanski. «Ξεκινήσαμε να μιλάμε και οι φίλοι μου έκαναν πλάκα πως την φλέρταρα. Όταν όμως μας είπε ότι θα εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, κοιταχτήκαμε σαν να λέμε “ποια είναι αυτή”. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν μου είπε πως δεν είχε έρθει για το ματς και αποκάλυψε το σχέδιό της», είπε ο 36χρονος.

«Άνοιξε το φόρεμά της και μου έδειξε το μπικίνι της, αλλά δεν ήθελα να κολλήσω κοιτώντας. Μου είπε ότι θα το κάνει στο 25ο λεπτό και της είπα φρόντισε να μην βγάλεις τα ρούχα σου όταν η Λίβερπουλ έχει κατοχή. Στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού την έχασα. Έφυγε ψάχνοντας χώρο για να μπει στο γήπεδο. Όταν γύρισε, μου έδωσε το κινητό της για να την τραβήξω και μου είπε “φρόντισε να έχεις καλή λήψη”. Κάθισα στην θέση μου και οι φίλοι μου την αποθέωναν», συνέχισε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως μετά το παιχνίδι, επικοινώνησε με τον φίλο της, τον Vitaly Zdorovetskiy, καθώς ο αριθμός του υπήρχε στο τηλέφωνο της Wolanski και πήγαν για μπύρες, περιμένοντας την απελευθέρωση της 23χρονης. Μάλιστα, ο Πίτερ Μπίμοντ για τις υπηρεσίες… κάμεραμαν που προσέφερε, πληρώθηκε 150 ευρώ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ