Η πιο μεγάλη ώρα για τον Σπανούλη – Σε εξέλιξη το ραντεβού με τους Αγγελόπουλους

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Βασίλη Σπανούλη… έφτασε. Λίγο μετά τις 15:00, ο V-Span έφτασε στα γραφεία της Arcadia και πλέον συζητά με τους αδερφούς Αγγελόπουλους το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από θετικό προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Εφόσον συμβεί αυτό ο «Kill Bill» θα κλείσει δεκαετία στο λιμάνι, δεδομένου πως οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο που θα προταθεί στον 36χρονο γκαρντ.

Υπομονή, λοιπόν, λίγη ώρα μέχρι να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις επί του θέματος. Αξίζει να σημειωθεί πως προ ημερών ο Σπανούλης είχε επικοινωνία με τον Ντέιβιντ Μπλατ, με τους δύο άνδρες να συνομιλούν για το πώς θέλουν τον… νέο Ολυμπιακό, ενώ φυσικά ο αρχηγός των ερυθρολεύκων πήγε στα γραφεία χωρίς τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως για αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ με τους εκπροσώπους των Παπανικολάου, Παπαπέτρου, για τους οποίους η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της παραμονής τους στην ομάδα. Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ