Η Παρί θέλει 7,5 εκ. € για τον Αντσελότι

Η Παρί θέλει 7,5 εκ. € για τον Αντσελότι

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να βάλει στα ταμεία της το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, για να επιτρέψει στον Κάρλο Αντσελότι να αποχωρήσει από το Παρίσι με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία χωρίζει τον Κάρλο Αντσελότι από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων.

Η στάση του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί απέναντι στον τεχνικό του γαλλικού συλλόγου, ξεκαθαρίζει πως υπάρχει ακόμη ένας χρόνος στο συμβόλαιο το οποίο θα τηρηθεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ισχυρός άντρας των Παριζιάνων, στο «Al Jazeera» ανέφερε : «Το Μάρτιο ζήτησε να του γίνει επέκταση του συμβολαίου του, αυτό που θα κάνουμε είναι να τηρήσουμε τις αρχές μας και το συμβόλαιο που έχουμε με τον Αντσελότι. Θα τιμήσουμε τις υποσχέσεις μας. Υπάρχουν καταστάσεις με όλους όσους θέλουν να σπάσουν το συμβόλαιό τους. Θα διαπραγματευτούμε σύντομα για να βεβαιωθούμε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ